Oppdatering COVID-19
18 April 2020
Kontoret i Tønsberg har åpnet igjen for pasienter fra mandag 20.04.2020. Dessverre er kontoret i Horten fremdeles stengt, da kontoret er lite og derfor mindre egnet, så lenge Corona-krisen fortsette må pasienter fra Horten derfor reise til Tønsberg for kontroll.  


Vi følger Helsedirektoratets retningslinjer, og har avsatt god tid mellom hver pasient. Vi ber derfor pasienter møte opp punktlig til timeavtalen, slik at vi kan opprettholde sosial distansering på venterommet, og kan desinfisert behandlingsrom og klinikken grundig mellom hver pasient. 

 

Pasientene kan ikke følges inn til behandlingsrommet, og foresatte/ledsagere bes vente utenfor klinikken om mulig, for å begrense antall personer inne på venterommet. Vi ber også foresatte/ledsagere om å forholde seg til dette på en avslappet måte, da mange av pasientene våre er barn ønsker vi ikke å utsette de for ytterligere forvirring eller frykt. Si gjerne i fra til barnet på forhånd, om endringer i tannlege besøk, slik at de får god tid til å forberede seg og lufte eventuelle bekymringer. Vi ber også pasienter kontakte klinikken via telefon eller e-post i god tid før timeavtalen, ved eventuelle symptomer, slik at vi kan flytte timen for deg.
 

For å kunne følge opp alle pasienter som er under aktiv behandling, har vi utvidet åpningstidene våre til: 08-18 mandag-fredag. Etter anbefaling fra Helsedirektoratet, utsetter vi alle nye behandlinger og konsultasjoner. Følg gjerne med her for å bli oppdatert på eventuelle endringer.
 

Takk for forståelsen, dette kommer vi oss gjennom.