Tannregulering FOR VOKSNE 

Det er aldri for sent å få et vakkert smil! Hos oss kan du velge mellom fastsittende tannregulering eller avtagbar (usynlig) regulering som Invisalign

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål. 

Første UNDERSØKELSE

Ved første undersøkelse, vurderer vi hvordan tenner og kjever forholder seg til hverandre og diskuterer behovet for tannregulering. Her vil du også bli orientert om mulige behandlingsalternativer, behandlingstid, pris og økonomiske forhold. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg.

WUpvHe1A_edited.jpg

Dersom tannregulering ER ØNSKET ELLER NØDVENDIG

Dersom tannregulering er ønsket eller nødvendig, vil du få en ny time for en mer omfattende undersøkelse, før behandlingen starter. Da vil vi ta skanning av tenner, registrere sammenbitt og ta foto for videre analyse og detaljering av behandlings plan.

 

Vi vil også sende en tilbakemelding til tannlegen din med alle nødvendige opplysninger. Da vil du sannsynligvis bli innkalt til en kontroll av tilstanden av tennene, tannkjøttet og støttende benet før regulerings behandling skal starte

behandlingsavtale og KOSTNADSOVERSLAG

Det gis både muntlig og skriftlig informasjon om diagnose og behandlingsmuligheter med et kostnadsoverslag.

Vi vil sende en skriftlig behandlingsavtale som inneholder diagnose, behandlingsplan, forventet lengde på behandling, samt honorar med spesifisert dekning fra Helfo og pasientens egenandel. 

Smiling%2520Woman_edited_edited.jpg

HONORAR

Ved første konsultasjon må vi ofte ta røntgenbilder. Pris på røntgen og konsultasjon kan variere fra 1100-2750 kr. 

Honorar for konsultasjon og røntgen er separat fra aktiv tannregulerings behandling; du blir debitert etter faste offentlige takster og betaler når konsultasjonen er over. Vi har bankterminal på kontoret og tar i mot vipps, men vi tar ikke kredittkort. 

VelKOMMEn TIL OSS 

Selv om tannregulering er mest utbredt blant barn, er det stadig flere voksne som ønsker å rette på tennene. Hvis du er usikker på om du trenger tannregulering eller om du ønsker å rette på tennene av estetiske grunner – kan vi finne en god løsning for deg.  Hos oss tilbyr vi både synlig og usynlig tannregulering. 

 

Invisalign

Usynlig tannregulering – for en mer diskré løsning. 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål eller

bestill en konsultasjon. 

Usynlig TANNREGULERING

Dersom du ønsker en mer diskré tannregulering tilbyr vi Invisalign. Dette er en behandlingsmetode som består av flere avtakbare, gjennomsiktige skinner som nesten ikke er synlige. Skinnene tas av når du spiser eller pusser tennene, noe som gjør skinnebehandlingen til den mest hygieniske tannreguleringen på markedet.

Kontrollene hos oss er hver 4-8 uke, avhengig av behandlingsfasen. Pris på behandlingen varierer mellom Kr. 25.000-55.000, avhengig av behandlingens kompleksitet.

Adult-Upper-Invisalign-Aligner-on-White-